Régebbi
hírlevelek
Tudod milyen nap van ma?

JÓGAMEDITÁCIÓ HÍRLEVÉL

 

Guru


 


Tudod milyen
nap van ma?

 

 

 Ez a hétvége különleges! Ebből az alakalomból dupla hírlevéllel jelentkezünk, mert a mai és a holnapi nap szorosan kötődnek egymáshoz. De előbb nézzük, hogy milyen különleges spirituális tartalmat hordoz számunkra a mai nap.

Igen, biztosan kitaláltad már, hogy 42 évvel ezelőtt, 1970 május 5-én nyílt meg a Sahasrara csakra, a legfelső központ. Kattints a fenti képre, hogy meg tudd nézni, hol is nyitotta meg Shri Mataji a Sahasrara csakrát.

Shri Mataji így számol be erről az eseményről Meta Modern Era című könyvében:
"...Végül 1970-ben egy úgynevezett mester szemináriumára kellett mennem, mert megkérte erre a férjemet, akinek egyik barátja, aki a látogatásaimat intézte, és éppen azon a helyen tartózkodott. Nagyon elcsodálkoztam, mikor megláttam ezt a mestert, aki nálam tíz évvel fiatalabb volt, de legalább húsz évvel idősebbnek nézett ki. Meghipnotizálta az összes embert, akik kiabáltak és ordítoztak, néhányan ugattak, mint a kutyák. A hipnotizálással egyszerűen visszavitte őket a múltjukba.

Ez valóban sokkolt engem. Egy fa alatt ültem, onnan néztem, mit csinál. Éjszaka lementem egyedül a tengerpartra, leültem és azon meditáltam, hogyan használhatnám a saját Kundalinimet arra, hogy tömeges Önmegvalósulást adjak az embereknek. Ez volt az a perc, amikor ez működött és sikerült rájönnöm? Meg voltam lepődve azon, hogy egy kicsit mélyebbre hatolva meg tudtam ezt oldani. A következőt tapasztaltam: láttam a Kundalinimet, amint nagyon gyorsan felemelkedett, mint egy teleszkóp, kinyilt és nagyon szép színe volt, olyan, mint amikor a vasat felizzítják: piros, rózsaszín, de nagyon hűsítő és megnyugtató. A Kundalini keresztülhaladt a kutacscsontom (Brahma Randra) területén, amely gyermekkorom óta nyitva van, és isteni vibrációkat (Puranabrahma) árasztott. Ez az új tapasztalat isteni erőm megértésének egy új dimenzióját nyújtotta számomra. Úgy érkezett ez, mint egy nagyon ígéretes valóság, hogy itt az idő számomra, hogy elkezdjem a kollektív munkát. Úgy éreztem, hogy az egész lényemet nagy öröm és béke tölti el. Kinyitottam a szemem, odamentem ehhez a hamis guruhoz és azt mondtam neki: "Mostantól ez az utolsó központ mindenki számára megnyílhat." Meglepődtem azon, hogy fogalma sem volt a központokról, vagy a három csatornáról, amelyeket én már gyermekkorom óta ismertem. Rájöttem, hogy nagyon sok hamis mester van, akik csak pénz-orientáltak, hipnotizálással dolgoznak, Isten ellenes, erkölcstelen cselekedetekre ösztönöznek, vagy azt mondják, hogy eljön a világvége...."

Guru

A teljes fejezetet innen töltheted le.
Ha szeretnél még többet elolvasni Shri Mataji könyvéből, akkor a BONUS oldalon megtalálod Meta Modern Era címszó alatt. Sőt, ha a kérdőívet is kitöltöd, akkor megjutalmazunk néhány újabb fejezettel.

A facebookon rövidesen újabb nargoli képekkel fogunk jelentkezni. Illetve most egy csodálatos felvételt tekinthetsz meg a Sahasrara csakra három Nagy mantrájáról.

Holnapi hírlevelünkből pedig megtudhatod, hogy ki az, aki még a királynál és a gurunál is előbbre való. Ha tudod, akár meg is írhatod ide a hozzászólások részbe. Persze nem lesz nehéz kitalálni, ha a holnapi napra gondolsz.:)

 

Ezzel a nagyon szép dallal a Powada-val köszönünk el, mely arról szól, hogy milyen nagy áldásoknak köszönhetően ébredhet fel minden emberben a Kundalini:

 


Plusz1 tipp: ha még nem vettél részt ezen az időutazáson, akkor kukkants be ide:

 

Üdvözlettel,
Jógameditáció csapat

 

Ha tetszett hírlevelünk, oszd meg másokkal is:

Megosztom:

iwiw:

Jógameditáció - Az üvegguru- és pénzmentes, tiszta, otthoni meditáció, akár zene nélkül isHozzászólások:

Krisztina - 2012.05.07
hozzászólás