Régebbi
hírlevelek
Minden Nargolban kezdődött

Minden Nargolban kezdődött

 

A múlt héten ünnepeltük a Szahaszrara csakra megnyílásának 44. évfordulóját. Mindez a forradalmian új módja a megvilágosodásnak, Nargolban kezdődött. De miért is volt ez annyira jelentős esemény?!

belső béke

 

Shri Buddha követőinek igen nehéz sorsa
A mai napon, szerdán egy szintén különleges nap volt, lehet érezted is ezt a meditációdban. Shri Buddhára emlékeztünk. Shri Buddha nagy utat járt végig és megkapta az önmegvalósulását, megvilágosodott. De mégis az ő útját csak nagyon kevesen tudták követni és akkor is csak nagy lemondások árán. Nézz meg erről egy videót, ahol Shri Mataji erről beszél, hogy milyen is volt abban az időben Shri Buddha követőjének lenni....

 

1992-0531 Shri Buddha, Shudy Camps, Anglia from Sahaja Videótár on Vimeo.

 

Mennyivel könnyebb...
nekünk a Spontán (sahaj) meditáció gyakorlóinak, nem igaz? Nem kell elmennünk a Himalájába, nem kell lemondani a családunkról, hanem otthonról, a karosszékből érhetjük el akár a teljes megvilágosodást. Ezért néha el is felejtjük, nem fordítunk elég figyelmet a meditációnkra, finomrendszerünk tisztítására. Kérlek, ne tedd! Soha ne felejtsd el, mekkora lehetőséget kaptunk a teljes megvilágosodásra! Értékeld te is azzal ezt a lehetőséget, hogy minden nap őszintén, figyelemmel meditálsz!

* * *

Kisebb-közepes-nagyobb meditációk - igazi csemege a jógameditáció kedvelőinek

A következő oldalon igen remek meditációs zenéket találsz. És nem csak azt döntheted el, hogy most hosszú vagy rövid meditációs zenét szeretnél, hanem azt is, hogy a nap mely szakában szeretnél meditálni. Mert ugye nem mindegy, hogy reggeli vagy esti rágát hallgatsz meditáció közben.
http://music.meditatewith.us/

 

Mély és örömteli meditációt 2014-ben is!
Jógameditációs Péter

 

Véleményed, tapasztalatod van? Ne habozz megosztani! (fent, balra a link!)

Gabi - 2014.05.17
Köszönöm a szép zenéket igazi ajándék a léleknek:)))

Gabi - 2014.05.15
A lélek tisztaságát meglelem, ha a kundallinit emelem. A zenében örömöm lelem, a szívem is kinyílik közben. Csak a jelent élvezem, a múltat,s jövőt feledem. Változás az életem, a szépet,jót keresem. Kedvező a helyzetem, szeretem az életem. Shrí Mataji tanítását figyelem, közben tisztul a finomrendszerem.

Sándor - 2014.05.15
Köszönöm. Most éppen erre a tanitásra volt szükségem.

Andrea - 2014.05.15
Sziasztok! Köszönet Nektek,ÁLDÁS mindenkinek aki olvassa,nézi!:) Szeretettel:Andrea:)

Dóri - 2014.05.15
Kedves Mindenki! Köszönöm ezt a szép Shri Mataji beszédet! Valóban érdemes elgondolkodni azon, hogy a Sahaja Jóga nem kíván az embertől semmi teljesíthetetlent, erőn felülit sem fizikailag, sem lelkileg, nem támaszt felénk olyan igényeket, amik elvennék az egésztől a kedvünket. Biztos ismeritek az "Ockham borotvája" elvet, ami kb. annyit tesz, hogy két azonos célhoz vezető út/érv/elv közül mindig az egyszerűbbet érdemes választani. Ha ezt az igazság megtalálására, az önmegvalósításra vonatkoztatjuk, akkor a hozzájuk vezető útnak, eszköznek is ilyen magától értetődőnek és egyszerűnek kell lennie. Üdvözlettel Dóri

Margit - 2014.05.15
Nagyon köszönöm! Ma megint tanúltam ,mert eddig tetszés szerint választottam zenét. üdvözlettel Margit.

Jógameditáció - Az üvegguru- és pénzmentes, tiszta, otthoni meditáció, akár zene nélkül is

Ha tetszett hírlevelünk, oszd meg másokkal is!

Megosztom:

iwiw:

22 részes - webes kurzus

Meditációs videótéka

Hol meditálhatsz velünk

További hírek