Régebbi
hírlevelek
Ébreszd fel a belső tudást!

Ébreszd fel a belső tudást!

 

Ezt a tudást nem tanulhatod meg könyvekből és a világban sem találod, bármerre is jársz. Akkor mégis hogyan tudunk rá szert tenni?

 

 

A tudás fája bennünk található...

Erre a tudásra, ami bennünk van, kizárólag a meditáció segítségével tehetünk szert. De hogy mi ennek a tudásnak a forrása, honnan ered, miként nyilvánul meg, azt a következő, rövid kis videóból tudhatod meg Srhi Matajitól.

 

 

 

Tarts most velünk, ismerjük meg együtt a bennünk lévő tudást! Meditációs Kurzus indul Budapesten

Igaz, a kurzus januárban kezdődik, de már lehet jelentkezni. Ha nem szeretnél róla lemaradni, érdemes most jelentkezned.

Viszont döntésedet jól gondold át, mert a jelentkezők száma korlátozott és csak azokkal szeretnénk végigmenni a kurzuson, akik azt komolyan is gondolják. Hogy mire is gondolunk, azt itt találod.

Természetesen a Jógameditáció olvasóit előbb értesítjük és a további hirdetési kampány majd csak december vége, január eleje környékén fog indulni. Így lesz időd a jelentkezésre.

 

Sorsolás december 16-án! Nyerj Te is!
Játék a Kundalinivel

Alig több, mint 2 hét maradt, hogy részt vehess a Kundalini játékban, amivel megnyerheted a Metamodern Korszak című könyvet. A részleteket itt találod.
A Kundalinit ábrázoló képeket elküldheted erre az email címre is: info@jogameditacio.hu és én majd feltöltöm a facebookra ide.

 

 

Kellemes meditációt kívánok!
Meditációs Péter

 

Véleményed, tapasztalatod van? Ne habozz megosztani!

(fent, balra a link!)

 Jógameditáció - A meditáció és tudás szigete