Régebbi
hírlevelek
Karácsonyi pihentető

Karácsonyi pihentető

 

Te is megküzdesz a meghitt karácsonyi pillanatokért? Kifáraszt a bevásárlóközpontokban, a tömegben való vásárlás? Kifáraszt, hogy még parkolót sem találsz? Kizsigerel az évvégi hajtás a cégnél? Nehezen alszol el, mert fejedben még ott pörögnek a teendők és arra ébredsz, hogy kinek mit nem vettél még meg? Ha téged sem dob fel ez a nagy felhajtás, készülődés és szeretnéd az egészet néhány pillanatra kikapcsolni... Szeretnéd már most az öröm, a meghittség, a szeretet pillanatait megélni magadban, akkor kukkants bele ebbe a mostani hírlevélbe!

 

 

Az egyszerűség, meghittség, öröm pillanatai egy másik dimenzióban


Képzeld el úgy 15 percre, hogy most van Karácsony és ezt a Karácsonyt most nem a megszokott családdal vagy családi körrel töltöd. Képzeld el, hogy ezt a Karácsonyt Shri Matajival töltöd néhány meditáló társaddal együtt. És most nem a megszokott, berögzült megszokásokat követed, hanem valami teljesen mást. Csak a Kundalinit követed, ami megtisztít, megnyugtat, elveszi a problémáidat, hogy csak te maradj a Lelkeddel és élvezhesd az öröm és feloldódás pillanatait. Mindebbe a pár perces mennyei dimenzióba Subramaniam, a mennyei hanggal megáldott kis emberke vezet be minket. Hallgasd és figyeld, hogy csöndesedsz el és kezd el lelked örömében táncolni, miközben, te csak csöndben ülsz...

 

 

 

Mitől különleges ez a zene?

 

Shri Mataji szavai az Isteni zenéről:

"A zene képes hordozni az Isteni Vibrációkat, de ehhez a zenének is Isteninek kell lennie. A zene, ami erotikus, vagy valamilyen közönséges dologra épül vagy abból táplálkozik nem fog segíteni. De ha a zene megfelelő, akkor kommunikál. Ez a belátás csak a felismerés után jön létre. Amiben örömöt leltek, annak vibrációja van. Érzed a hűvös vibrációkat és elkezded élvezni azt... A hűvös vibrációk lecsillapítanak."
Shri Mataji Nirmala Devi

 

 

Meditáció Budapest

 

Utazzunk együtt:
Meditációs Kurzus 2015 januártól

 

* * * Meditációs Kurzus Budapesten * * *

 

* * * Meditációs Kurzus Vácon * * *

 

 

 

Kellemes meditációt kívánok!
Meditációs Péter

 

Véleményed, tapasztalatod van? Ne habozz megosztani!

(fent, balra a link!)

 Jutka - 2014.12.19
Köszönöm ezt a szép, pihentető zenét. Én szeretem a Karácsonyt. Ilyenkor eszembe jutnak a régi ünnepek, a készülődés varázsa,titokzatossága. Anyaként ugyanezt próbáltam átadni a gyermekemnek, és az ő szemében újra láttam azt a rácsodálkozást, áhítatot, amit én is megéltem. Azt kívánom minden meditáló társamnak,tudjunk olyan őszinte, tiszta érzésekkel készülni a Karácsonyra, ahogyan egy gyermek várja az Ünnepet. "Jó gyermekek mind örülnek, kályha mellett körben ülnek, aranymese, áhítat minden szívet átitat." (Dzsida Jenő)

Margit - 2014.12.19
hozzászólás Köszönöm! BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK

Erzsimama - 2014.12.19
Valóban ellazitott ez a zene,jó volt elcsendesedni. Béke,és nyugalom járta át az egész lényemet. Szivemben a szeretet is elindult meleg szellő ként. Tökéletesen és jól éreztem magamat. Köszönet érte. Erzsimama.mindenkinek -Szeretetben Gazdag ,Békés Boldog Karácsonyt kivánok.

Níkosz - 2014.12.18
Köszönöm szépen a sok zenét. Nekem nagyon sokat, segít, mivel minden Nap Medítálok . Az Életem része lett. Kivánok minden kinek Áldott, Békés, Szeretet Teljes Karácsonyt.

Pamut - 2014.12.18
Nagyon szepen koszonom ezt az igazan kikapcsolo ellazito zenet.Rendkivuli hatassal volt ram. Egyben kivanok egy boldog Karacsonyt,jo egeszseget az Uj esztendoben. Rozsa

Jógameditáció - A meditáció és tudás szigete