Számodra is hihetetlenül gyökeres változás a meditáció segítségével?

Számodra is hihetetlenül gyökeres változás a meditáció segítségével?

Számodra is hihetetlenül gyökeres változás a meditáció segítségével?

Hogyan változzon meg gyökeresen az életed a nélkül, hogy kifizetnél egy csomó pénzt mindenféle tréningekre?

A sahaj meditációs tanfolyamok nem csak ingyenesek, de megtanítanak arra is, hogyan válj a saját mestereddé és megtapasztald az a katartikus átalakulást, amit a belső béke és harmónia megtapasztalása ébreszt fel benned.

 

Megkértük a frissen végzett, szeptemberi tanfolyamon kezdett, meditáló társainkat, hogy írják meg nekünk, milyen változást tapasztaltak az életükben. Nos! A válaszok még engem is megleptek. Beszéljenek magukért a tapasztalatok. Ha esetleg felmerülne benned, hogy ez egy olcsó marketing duma, gyere el és találkozz a frissen végzett meditáló társainkkal! Persze a meditációt is próbáld ki! 🙂

 

Melinda tapasztalata:

Saját tapasztalom a kezdő tanfolyam után, hogy a rendszeres meditációkkal ahogy belül változtam, úgy változott a környezetem. Egyre inkább válok békés, nyugodt és kiegyensúlyozott emberré. Így ezt is tükrözi vissza környezetem bárhová is megyek. A meditációim egyre mélyebbé váltak a mindennapos reggeli és esti meditációk alkalmával és a tisztításokkal. A tanfolyam haladtával sok új és érdekes tapasztalatban lett részem. Ilyen például a kezekben és az ujjakban érezhető csakrák működése, a bal és jobb oldali finomrendszer állapota. Előfordult az is hogy éreztem valamelyik csakramat jelezni mikor valakivel találkoztam és beszélgettem. A legjobb tapasztalom az, hogy a sahaja joga segített megtanulni az elengedést. A meditációkkal megtanultam hagyni, hogy a dolgok maguktól történjenek és csak elfogadni azokat. 🤗  Sokkal könnyebb es felszabadultabb az életem a tanfolyam óta. 😉 Örülök, hogy a boldog és kiegyensúlyozott életem felé vettem az irányt az élet óceánján tele szeretettel a szívemben.

Köszönöm, hogy megtapasztalhattam a sahaja joga áldásos hatásait! ❤

Melinda

 

Beatrix tapasztalata:

Úgy érzem keresőből találóvá lettem. Fantasztikus élményt jelentettek nekem a keddi közös meditációs alkalmak. Bármilyen kedvvel mentem is oda, hazafelé mindig örömöt és felszabadulást éreztem. A reményvesztettség és bizonytalanság érzése egyre ritkábban gyötör, helyette inkább nyugalmat és bizakodást érzek. A mindennapjaim része lett a napi kétszeri meditálás, amit az indulásnál el sem tudtam képzelni. Szinte minden erőfeszítés nélkül tudtam a meditálást beilleszteni az életembe, ami számomra azt bizonyítja, hogy már meg volt a hely erre, csak még eddig nem találtam meg amit kerestem. 🙂

Minél jobban megismerem a Sahaja jógát annál inkább úgy érzem, hogy semmi nem hiányzik az életemből és boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek a különleges közösségnek és ennek a fantasztikus tudásnak.

A Sahaja jóga azért nagyon jó (többek között), mert nem az erőltetett hitről szól, hanem érezni lehet – szinte az elejétől – azt, amiről a jóga szól. Nagyon tetszett, hogy senki egy percig sem akart erőszakkal meggyőzni semmiről, viszont éreztem, hogy a közösség tagjai nagyon örülnek hogy nyitottan, pozitívan állok a Sahaja jóga egyre mélyebb megismerése előtt.

Beatrix

 

András tapasztalata:

A sahaja jógát azoknak ajánlom, akik elég bátrak egy nagytakarításhoz az életükben annak minél több vagy akár minden területén.
Sokan vannak akik a legapróbb hibát is észreveszik mindenben nos ez egy nagyszerű tulajdonsággá válhat, ha a fókuszát saját magunkra helyezzük. Nem kevés merészség,erő és őszinteség kell az önvizsgálathoz.
Kihúzni saját életünk poros fiókjait és szembenézni annak aktuális tartalmával. Az én életemben is volt, hogy egy szekrény kinyitása során egy csontváz dőlt rám,viszont nem tagadom hogy néha/egyre többször/ olyan örömök is érnek melyeket megkönnyezek.
Utóbbiak alapjaiban változtatnak meg belülről átalakítva,újabb erőt adva a továbbiakhoz. Nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban állok a magam és mások hibáihoz, problémáihoz.
Kijelenthetem hogy egy minőségibb életet köszönhetek a sahaja jógának.
S végül egy idézet:
” Tanulva éled – a halál se lesz gyász – ha ünnep az élet ”

András

 

Bernát tapasztalata (aki picit régebben csatlakozott):

Engem a megbocsátás vezetett el a Sahaja Yogába. Nagyjából 2 éve pont edzettem amikor kaptam egy üzenetet mely haragot kelthetett volna bennem, de nem keltett, és rájöttem mennyire jó érzés megbocsátani. Akkor eszembe jutott Mahatma Gandhi, akinek az életéről többször láttam a filmet szüleimmel, és az is hogy egyszer Apukám ajándékba adta Anyukámnak az önéletrajzát. Hazamentem és elkezdtem olvasni. (az előtt több évig nem olvastam semmit sem.) Így kezdődött a spirituális utazásom ,mely végül közétek vezetett. 🙂

Bernát

 

Emese tapasztalata (aki 2015 októberében kedett):

Több, mint egy éve kezdtem el a Sahaja Jóga meditációt, rengeteg csodálatos tapasztalatra tettem szert. Mindig is kerestem az univerzummal való összekapcsolódás, a béke, az öröm, a szeretet érzését. Gyermekkoromtól élt bennem a vágy megtapasztalni azt a semmihez sem fogható, mindent átjáró szeretet érzését, amit talán mindannyian keresünk. Sokszor rossz úton jártam, de mindig kerestem a kapcsolatot. Rengeteg módszert kipróbáltam, öntudatlanul is vágytam a gondolatnélküli tudatos állapotra. Szerettem csak ülni a természetben és meditálni. De valahogy mindig kibillentem az egyensúlyból, ha olykor sikerült is elérnem azt az állapotot hosszabb-rövidebb időre. Hullámhegyek, hullámvölgyek, rossz reakciók, hevesség, depresszió kísért utamon. Aztán megtaláltuk egymást ezzel a csodálatos folyamattal, a sahaja jógával. Hihetetlenül rövid idő alatt hatalmas fejlődésen mentem keresztül a segítségével. Amióta rendszeresen járok a közös meditálásokra, programokra és itthon is minden egyes nap tisztítok, meditálok az életem óriási fordulatot vett. Képessé tett arra, hogy apránként, lassan levetkőzzem a rossz tulajdonságaim, régi berögződéseim(persze akad még bőven min dolgozni:)). 2-3 hónap után egész máshogy reagáltam  bizonyos helyzetekben, képes lettem higgadt maradni. Sokat segített az elején a kezdő tanfolyam, majd természetesen a haladó program is, a sok- sok tudásanyag és segítség a régi meditáló társaimtól, amiért kimondhatatlanul hálás vagyok. Még mindig nem tudom elhinni, hogy tényleg lehetséges egyensúlyban maradni, de a mögöttem álló igen nehéz év bebizonyította, hogy a sahaja jógaval minden lehetséges. Nem állítom, hogy kevesebb a nehézség az életemben, sőt. Viszont azt most már bátran ki merem jelenteni, hogy jöhet bármi, én rendületlenül állok elébe. Nincsenek mélypontok, egy nehéz nap után egyszerűen csak elmerülök a meditáció tengerében és minden rendbe jön, megnyugszom, átjár a szeretet. Többé nem félek attól, mit hoz a holnap. Ódákat zenghetnék, de nem teszem, mert ezt mindenkinek magának kell megtapasztalni. Remélem sokan tartotok velünk ezen a csodálatos utazáson, és számotokra is minden egyes nappal egyre szebb hely lesz ez a világ minden hibájával együtt.

Emese

* * *

 

Miért ingyenes minden Sahaj meditációs tanfolyam?

Nézd meg ezzel kapcsolatban Shri Mataji, a Sahaja jóga meditáció megalapítójának egyszerű magyarázatát. Spirituális fejlődésünk ennek a fontos kérdésnek a megválaszolásával kezdődik.

* * *

 Szeretnéd te is megtapasztalni azt a belső változást, amire legbelül vársz, hogy megtörténjen?

A januárban induló, budapesti kurzus már betelt, de az áprilisira még jelentkezhetsz!

Meditációs tanfolyam Budapest

 

vagy a Gödi tanfolyamra:

Meditációs tanfolyam Göd

 

* * *

Nem tudsz eljönni az élő tanfolyamra? Iratkozz be a webes kurzusra! Itt minden olyan segítséget megkapsz, ami ahhoz szükséges, hogy a benned található belős, rejtett lehetőségeket felszínre hozd.

Itt elolvashatod, mit mondanak mások a webes kurzusól.

Kattintsa a lenti gombra és állítsd be magadnak a webes kurzust!

Beiratkozom a webes kurzusra

(Csak akkor tudsz beiratkozni a kurzusra, ha már feliratkoztál a hírlevelekre.)

 

* * *

 

Kívánom, hogy te is tapasztald meg ezeket a változásokat, amiket az előző tanfolyamra járók megtapasztaltak!
Lehet a következő tapasztalatokat te fogod megosztani? 🙂 Miért ne?

Meditációs Péter
peter@jogameditacio.hu

One thought on “Számodra is hihetetlenül gyökeres változás a meditáció segítségével?

 1. Krisztián

  Én is nagyon sokat köszönhetek a Sahaja jógának. A tanfolyamra ugyan csak szellősen tudtam eljárni, kb. a felén ha ott lehettem, de már ez a tudás is sokat lendített az állapotomon, az életemen.
  A legjobb az egészben, ahogy a félelmeimet magam mögött hagyom, és egyre kevesebb dolog miatt aggódok. Szinte katartikus élmény belegondolni, amikor jön egy kellemetlen élethelyzet, és hirtelen eszembe jut… Te jó ég, ezen én régebben mennyit aggodalmaskodtam, agyon kínozva ezzel a csakráimat, ezáltal saját magamat, most meg…
  Jön, belekerülök, legfeljebb bosszankodok egy kicsit, de szinte rögtön tovább is engedem az adott szituációt. És érdekes megfigyelni, hogy után azon dolog már nem is nagyon ismétlődik meg az életemben, megtanultam feldolgozni, elengedni, elment kész.
  Hála és köszönet nektek, akik fáradságot nem ismerve adjátok tovább ezt a tudást, hogy ezáltal másnak is jobb legyen. És mindezt ingyen és bérmentve.
  Én is olyanná szeretnék válni mint ti, de tudom hogy addig még hosszú az utam. De nem bánom, mert az útra már rátaláltam, és elindultam rajta.
  És napról napra jobb valami az életemben azóta. Néha van ugyan némi kis visszaesés, de már tudom, hogy ez is az út része. Olyankor mindig keresem, kutatom az értelmét, hogy ez most miért is történt? Mit is kellene ebből tanulnom?

Oszd meg véleményed a témáról, tedd fel kérdésed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Optionally add an image (JPEG only)

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás