Vízelemmel való tisztítás: lábáztatás

Egy speciális meditáció a vízelemmel, hogy még a legmakacsabb problémák, gondolatok feszültségek is feloldódjanak és helyüket átvegye a belső béke és határtalan nyugalom állapota

Vízmeditáció

 

Kb. 1 hete próbáltam ki először a vízmeditációt. Bevallom, a lustaságom akadályozott meg eddig, mert oda kell készíteni, meg egyebek. És nem is hittem el igazán, hogy pluszt adhat. Jó volt nekem a többi, amit addig csináltam, majdnem minden nap. (Néha kimaradt. )  Végül azért szántam rá magam, mert egyre jobban fájt az egyik talpamon egy hely, szinte alig tudtam már menni. Orvosnál is voltam vele, gyulladáscsökkentőt írt fel, amit nem szedtem be, mert mellékhatásként az szerepelt, hogy halál, s ettől elborzadtam. Elektromos kezelést is írt, de nem tudtam megkezdeni a munkám miatt. Aztán arra gondoltam, hogy a hideg víz hátha jó lesz, s így került sor a lábáztatásra. Már az első alkalommal érdekes dolgokat tapasztaltam . Furcsa volt számomra, hogy éreztem a 2. csakrámat. A következő alkalommal az 1.-t éreztem. Szerintem egyébként nemcsak az első 3 csakrát tisztítja, hanem feljebb is. Nekem sokkal könnyebb lett a légzésem, és a torok köszörülési ingerem, a néha berekedésem is elmúlt tőle. Tegnap, a meditáció végén megköszöntem a Föld Anyának, a Víz Elemnek, Sri Matajinak, a Kundalininek a segítséget. Hihetetlen, mit éreztem ezután. Szinte az egész testem borzongani kezdett, és ez jó érzés volt, meg minden. (Nem igazán tudom részletesen elmondani, mert ahhoz költőnek kellene lennem.)

Györgyi, Budakalász

 

Egy olyan tisztítást tanulhatsz most meg, melynek, ha ráérzel az ízére, rendszeresen hasznát fogod venni és nem is akarsz majd lemondani róla. Olyan ez, mint egy belső fürdő, kimossa a finomrendszerből a lerakódott káros energiákat. Ha a fizikai testünk tisztítása a fürdés, akkor a vízmeditáció a finomrendszerünk megtisztítását és teljes újra-energetizálását jelenti. A káros, elhasznált és lerakódott energiák eltömítik a finomrendszerünket, mely a vízmeditáció után felszabadul és az energiák újra szabadon áramolhatnak és felfrissülten, akár néhány óra alvást is megspórolva vághatunk neki az élet újabb kihívásainak. Szóval a vízmeditációt (lábáztatás) akkor is javasoljuk, ha levert, fáradt vagy, túl sokat dolgoztál, pörögnek a gondolatok a fejedben, de akkor is ha úgy érzed valamilyen betegség kezd megkörnyékezni vagy már el is kapott. Egy-két lábáztatás és máris, mintha kicseréltek volna.

 

Soha ne felejtsd el és ne becsüld alá ennek a tisztítási technikának a rendívű csöndes, de annál erőteljesebb hatását!

Néhány tapasztalat azoktól, akik kipróbálták a Vízmeditációt:

 

Nagyon kellemes érzés a vízmeditáció által átélt élmények. Mindenkinek csak ajánlani tudom 🙂 Felfrissülsz, élénk leszel és boldog.

Krisztina

Először is köszönet a munkátokért! A vizes meditáció után kezdtem el érezni a vibrációkat a kezemben. Mindenkinek ajánlom.

Andi

Az egyetlen dolog, amit tapasztaltam, a nyugalom és a mosoly, ami még másnap is az arcomon maradt (még az utcán is, még idegenekkel szemben is – láss csodát, visszamosolyogtak rám az utcán az idegenek) A meditáció óta az addig állandóan jég hideg kezem valami elképesztő melegséget áraszt! Talán van köze a kézmelegségnek a meditációhoz, talán nincs, annyi biztos, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, és a környezetemre is átsugárzik a nyugalmam!

Marika

Ami számomra érdekes, és szerintem köze van a meditációnak hozzá: fel akartak helyezni egy járógipszet, amit nem engedtem, és szerintem a meditációnak köszönhetően rohamos javulást tapasztalok. 8 napja, amióta nincs gipsz a lábamon minden nap csinálom a vízmeditációt is a késő délutáni órákban, este pedig az Önmegvalósítás meditációs gyakorlatot – ezt már hetek óta alkalmazom lefekvés előtt. Szóval a lábam annyira gyorsan gyógyul, hogy a korábban vélelmezett 1,5 hónapos gyógyulási idő helyett most kevesebb mint három hét alatt szinte teljesen rendbe jött (járógipsz nélkül!), és más vonatkozásban (főleg lelkileg) is sokkal jobban érzem magam. Az éjszakáim sokkal nyugodtabbak, és reggel tele energiával ébredek. Sőt, ami évek óta problémák, hogy évszaktól függetlenül reggelente torokfájással ébredek, mára már ez is szinte teljesen elmúlt.

Anna

Én körülbelül egy hétig minden este elvégeztem a vízmeditációt. Meleg vízzel, mert velem született vesebetegségem van és ezért nemigazán részesítem előnyben a hideget. Ennek ellenére közben azt éreztem hogy kellemes hűvös árad szét bennem kezdve a lábamtól felfelé és a nyomában teljes nyugalom marad és aludni is nyugodtan tudtam utána. Ezt követően mindkét fiam infuenzás lett (hagyományos infulenza) de rajtam semmilyen tünete nem jelentkezett, pedig még soha nem volt olyan hogy ne kaptam volna el tőlük.

Tünde

Én is nagyon örülök, hogy feliratkoztam a hírleveletekre, már eddig is nagyon sokat segített! A vízmeditáció is egy csodálatos dolog ,amióta elkezdtem , minden nap megcsinálom ,este lefekvés előtt. Érzem közben ,hogy belülről teljesen megtisztulok, gondolataim teljesen lecsendesednek,és az éjszakai alvás minőségét sem lehet összehasonlítani a korábbiakkal! Köszönöm nektek!

Edit

Szia! Kellemetlen napon volt, összegyűltek a dolgok, ezért feszült voltam már estére. Ekkor jött az „isteni sugallat”, hogy hogyan tudnám ezeken túltenni magam. Hát a vízmeditációval!! És akkor este kipróbáltam. Igaz, hogy Sri Mataji fényképével nem rendelkezem, de magam elé idéztem, és olyan megnyugtató volt, olyan lágy volt minden.Libegés, bizsergés, szinte felemelkedő érzés fogott el. Utána eldöntöttem, hogy rendszeressé teszem ezt az esti vízmeditácót. Régebben már áztattam lábat sóval, és a kád vizébe is tettem sót méregtelenítési szándékkal, de ez most egészen más… Nagyon-nagyon köszönöm ezt a megtapasztalást. Éjszaka úgy aludtam, mint a kisgyerek, reggel kipihenten ébredtem, végre. KÖSZÖNÖM!

Anna

Sziasztok! Gabi vagyok, néhány napja csináltam meg először a vízmeditációt, kellemes bizsergést éreztem mindenütt. Az alsó két csakrámnál erőteljesen követhető volt az energia, de feljebb is dolgozott velem. A végén teljes nyugalom járt át, nagyon jó érzés volt, köszönöm.

Gabi

Sziasztok! A vízmeditációval először a hosszú meditációk közt találkoztam és elhatároztam, hogy majd kipróbálom. A hideg víztől egy kicsit tartottam, mert hajlamos vagyok a felfázásra,de aztán hírlevélben kapott videótól felbátorodtam. Az volt nagyon érdekes, hogy csak néhány másodpercig volt hideg, aztán megszoktam. Elkezdtem csukott szemmel meditálni és a végén arra lettem figyelmes, hogy szinte forró mindkét lábam! A végén még jobban meglepődtem, mert a lemosó víz sokkal hidegebb volt! Nem tudom, hogy ez mit jelent, de nekem különös volt így aztán kedvet kaptam hozzá. Ezúton is köszönöm!

Benji

Helló! már régebben elkezdtem alkalmazni a vízmeditációt. múlt héten egyik este, hozzá készültem ,mint mindig. Egy pár perc után úgy éreztem mint ,ha jégre raktam volna a jobb talpam majd a jobb boka csont alatt, nagy fájdalom hasított bele.Egy kicsit később a bal térd és combom között egy éles csavarást éreztem,majd a gyomromba mintha egy csavar húzót tettem volna bele, majd olyan furcsa érzés jött mint amikor a kocsi hirtelen meg áll és előre dőlünk, hát ez eltartott egy darabig ,amikor abba maradt,egy nagyon kellemes érzés jött rám ,mint amikor ledobunk minden gondot magunkról.Boldogság és szeretet lett bennem. nagyon csodálatos érzés volt.

Rózsa

Sziasztok! Kipróbáltam a vízmeditációt meleg vízzel, mivel érzelmi alapon működöm.:) Éreztem is a hatását már első alkalommal belül, teljesen felmelegített. A meditációt követően egész nap nyugodtnak, könnyűnek éreztem magam. Ajánlottam ismerőseimnek is, hogy próbálják ki, ha szeretnének nyugalmat.. Szeretettel:

Enikő

Sziasztok: Már két hete barátkoztam a vízmeditációval mire rászántam magam ,túlságosan egyszerünek tünt.Nyitott szemmel meditáltam Mataji képére majd becsuktam a szemem és egy nagyon gyors a fejemtől lefelé induló süllyedést éreztem.Aztán a korona ,3.szem ,torok csakra mintha egy vonalat alkotott volna egy energiaoszlopot éreztem.Végig a meditáció alatt intenzív belső energiákat éreztem. Nagyon jó volt ,köszönet Mataji-nak és persze Nektek is ,hogy megismertettétek ezt a meditációt velem és remélem egyre több emberrel. Szeretettel:

Feri

Sziasztok! Rendszeresen használom az lábáztatást. Nálam a hideg vizes módszer nagyon bevált, pedig féltem, mert könnyen felfázok lábról, de meglepő a víz felmelegszik, ill. nem a víz csak az érzés meleg. Könnyebb gondolat nélkülivé válni, remekül le tudom vezetni a fölösleges stresszt, feszültséget és a zene nagyon jó hozzá, úgy elszáll az a 16 perc, hogy észre se veszem. Kellemes meditációt! Üdv.:

Mari

Mindig amikor làbat àztatok, könnyebben kerülök gondolatmentes àllapotba. Utána sokkal könnyedebbnek érzem magam. Miközben csinàlom èrzem, hogy a làbambòl a vizbe kerul a hőség ami bennem felhalmozódik. 

Valentina

Csatlakozozom ahoz a kedves hozzászolóhoz aki azt írta hogy a szüleit juttata eszében a láb áztatáa. Az én szüleim minden este áztatak lábat.Érdekes visszagondolva hogy gyerenként én nagyon örültem mindig ennek,persze akkor nemtudtam hogy miért.Valami mindig volt a levegőben ekkor, öröm és nyugalom. Biztos lehettem benne hogy bármit csináltam aznap ilyenkor nem szidtak le.A lábáztatással eltünt minden feszültségük, s készülődtek a lefekkvéshez. A szüleimnek nem is volt soha alvás problémájuk. A jógameditáció oldal ezt jutatta ujra eszemben, a városi élet nagyon stresszes, a munkahelyeken rengeteg a konfliktus, azt hiszem nagyon fontos vízmeditáció, hogy mindig magunk mögött tudjuk hagyni az előző napot. Bevallom van mikor én sem csinálom mert fáradt vagyok, de meg is bánom. Észre vettem hogy ilyenkor jobban leragadok az előző napok problémájánál,saz álmaim s jobbak ha elvégzem a vizmeditációt. Én ajánlom mindenkinek. Puszilok mindenkit

Edit

Túl sokszor még nem csináltam, de nagyon jó hatással van. Néhány perc után kezdem érezni, hogy a kezemből, az ujjaimból “szálak” kötnek össze a földdel és a negatív dolgok ezeken keresztül távoznak. Kb. 15 perc után fizikailag érezhetően súlyok, nyomás (?) kezd “lemosódni” a két vállamról a karjaimon keresztül, az ujjaimon át a föld felé távoznak. Hihetetlen megkönnyebbülés.

Tibor

Nagyon jó hatással van rám is a víz meditáció, és szoktam a tűzmeditációt is alkalmazni. Nagy szükségét éreztem hogy belefogjak és valóban sokat segít a mindennapok megpróbáltatásainak leküzdésében. Köszönöm nektek hogy megalkottátok ezt az oldalt és ezzel segítitek a látogatóitok boldogulását. Amikor csak tehetem olvasom a hírleveleket. Aki még nem próbálta annak Én is üzenem, próbálja ki leírni nem tudom ezt az érzést. Ez éppen olyan mit az igazi szeretet csak megélni lehet! Üdvözletem:

Ágnes

A vízmeditációt nehéz volt elkezdeni,de azóta szinte minden nap megcsinálom.Ha délelőtt csinálom,akkor egész nap végtelen nyugodtságot érzek,magabiztos vagyok.Ha este,akkor pedig nagyon jól alszom.Én meleg vízbe teszem a lábomat,mert eléggé lusta,enervált vagyok. SOk szeretettel:

Anikó

SZiasztok! Szeretném megosztani Veletek az élényemet,amit a vizmeditáció alatt éltem át. Pár nappal ezelőtt,késő éjszaka előkészültem a vizmeditáció elvégzéséhez. Meggyújtottam a gyetyát,füstölőt,s a gyertya mögé helyeztem Shri Mataji fényképét. Bekapcsoltam a CD-t,leültem és átadtam magam a meditációnak. Nyitott szemmel végeztem a meditációt/gyakran meditálok igy/és gyertya fényén át néztem Mataji fényképét.Ahogy néztem Matajit,egyszercsak olyan gyönyörű,sárgás-fehér aura vette körül Őt,ami mint valami ragyógó fénysugár szétáradt a szobában,beragyogva az egész szobát. Olyan tiszta lett a tér és olyan világos a szoba annak ellenére,hogy csak a gyertya égett. Hirtelen olya tiszta fényben úszott minden.Eltartott egy rövid ideig ez a ragyogás,majd szép lassan elhalványult,de a tér tisztasága megmaradt egész este. Az élményt nem tudom szavakban átadni,de ösztönözni szeretnélek a megtapasztalásra,persze,csak ha Te magad is akarod.

Ági

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás