Meditációs Tanoda

 22 részes online meditációs tanfolyam

Kapj átfogó képet a meditációról, a csakrákról, a spiritualitásról,
hogy életedet teljesebbé tudd tenni.

meditációs tanfolyam

 

Hogy mit adott a sahaja jóga, azt elmondani nincs elég szó. Talán a legfontosabb, hogy folyamatosan helyére kerülnek a dolgok bennem. Nagyon örülök, hogy életem ezen pontján én is keresővé válhattam, és ilyen csodálatos egyszerűséggel és ilyen hamar megkaptam a válaszokat, vagyis “jól kidolgozódott a dolog”.

Horváth Dóri

 

 

Kezdd az alapoktól és válj a jóga, meditáció és csakrák mesterévé!

Azért hoztuk létre ezt a kurzust, hogy szépen végigvezessünk a kezdetektől, a meditáció alapjaitól, végig a csakrákon, meditációs és tisztítási technikákon keresztül és kapj teljes képet, ahogy egy hagyományos kurzuson szokott történni.

 

Fogadj el egy hasznos tanácsot, mielőtt még belevágnál!

A kurzus lehetőséget ad arra, hogy átfogó képet kapjál, viszont igazi eredményt csak akkor kaphatsz, ha a megfelelő időt és figyelmet rászánod. Megtanulhatod elmélyíteni a meditációdat, a technikákat készség szintre fejlesztheted, hogy megszabadulj az életedet megkeserítő problémáktól, örömtelivé válj és spirituálisan is fejlődni tudj. Viszont csak akkor érdemes belevágnod, ha naponta tudsz a meditációval és a technikákkal foglalkozni kb. 2 hónapon keresztül és az adott leckéket el tudod sajátítani. E nélkül csak az idődet pocsékolod.

 

Hogyan tudsz részt venni a tanfolyamon?

Az INGYENES AJÁNDÉKOKkal együtt megkapod. Töltsd ki az adatokat és máris mennek az ajándékok, a kurzust pedig csak be kell majd állítanod magadnak. Ne feledd, mi nem küldünk SPAM-t, ha nem tetszik, bármikor leiratkozhatsz.Kérlek, add meg, hogy melyik város van hozzád a legközelebb!

Miért érdemes elvégezned a tanfolyamot?

Helyettünk beszéljenek inkább azok, akik elvégezték a teljes 22 részes tanfolyamot!

 

Végigvezettem magam a 22 aktuális leckén, és nagy örömömre szolgált, hogy mennyire közérthetően kaptam információt szinte mindenről, amit itt az alapoknál tudni érdemes. Átfogó, minden igényt kielégítő, korrekt, alapos tananyagot sajátítottam el. Rengeteg szorgalmas munka eredménye lehet ez az óriási tananyag, ami válaszul szolgálhat mindenki számára, akár kezdő, akár haladó szinten tart a jógában, és a meditációban. Nem csak tanulságos volt számomra ez a mini tanfolyam, hanem megnyugtató is, amikor rendre érkeztek az aktuális leckék, és én ha nem is tudtam azonnal nekilátni, de hamarosan belevetettem magam a legújabb tananyagba. Amióta minden nap meditálok sokat javult az életminőségem, sokat változtam jómagam is. Úgy érzem még sokat kell gyakorolni ahhoz, hogy elérkezzem arra a szintre, ahol gondolatok nélkül vagyunk huzamosabb ideig. A csakrákról szóló ismeretanyag is nagyon tanulságos volt számomra, rengeteget tanultam belőle. A tisztító gyakorlatok is nagy segítségemre vannak, lesznek. Köszönettel és hálával tartozom a lelkes csapatnak, akik összeállították ezt a szép tananyagot, ami mindenki számára hozzáférhető, és köznyelven, mindenki számára érthető hétköznapi nyelven íródott. Tiszteletem és köszönetem jeléül:

Venczel Ila

 

Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem ezen a színvonalas kurzuson. Számomra egy picit gyors volt és nagyon sok volt az új információ, ezért is örülök, hogy újra fel lehet rá iratkozni. A meditáció által sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem és ez  kihat a családomra és a környezetemben élőkre is. Sokkal könnyebben veszem az akadályokat a munkahelyemen is. Ezt a sok jót nagyon köszönöm nektek, nagyon hálás vagyok, hogy elérhetővé tettétek számomra. Kívánok nektek minden jót!!!!!!!!!

Hálás köszönettel: Bene-Magyari Katalin

 

Lassan egy éve hogy rátaláltam a jogameditációs oldalra. Azóta is áldom azt a napot.Pont egy ilyen Tiszta TUDÁSRA  volt van szükségem. Már évek óta kerestem a meditációról a csakrákról információt de egyik sem volt ennyire részletes.Nagyon sokat tanulhattam tanulok a kurzusból. Egyre könnyebb mélyebb a meditációm. Sok mindenkinek  ajánlanám elvégezni mert ezt a tudást máshol nem fogják megkapni. Üdvözletem Mindenkinek

Geller Júlia

 

Elsősorban nagyon tetszett, hogy sehova sem kell elmennem otthonról, ahhoz, hogy megtanuljak meditálni. Hála Nektek, úgy érzem sikerült! Már próbálkoztam többféle meditációval itt az interneten, de egyik sem volt olyan hatásos mint a Sahaja jógameditáció. Az oldal nagyon jó tele információval. Talán egy kicsit több hírlevelet szeretnék Tőletek kapni. A kurzus nagyban segített, hogy megismerjem önmagam, csak ajánlani tudom mindenkinek. Mióta rendszeresen meditálok, úgy érzem sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Köszönöm, hogy megteremtettétek hozzá a lehetőséget! Baráti üdvözlettel:

Ádám

 

Nagyon sokat adott a kurzus és biztos még  feliratkozom.Sok ´uj dolgod olvashattam a csakrákról. Napi szinten alkalmazom a vízmeditációt és közben mindig elvégzem az önmegvalósulási  meditációt is . És mondom a mantrákat  ami  még jobban elmélyíti a meditáció´t. Utána még meditálok és csak a légzésre figyelek. Fantasztikus és megnyugtató ,mikor eggyé válok a légzéssel . Nyugodtabb  vagyok,és kevesebbet aggódok.CSAK MINDENKINEK AJáNLANI TUDOM.

Zsuzsa.

 

Nagyon hálás vagyok nektek az internetes kurzusért! Én vidéken élek, így nehezen tudnék eljutni egy tanfolyamra. Már régóta érdekelt, hogy mi is igazán a meditáció. Könyvet olvastam róla és kerestem a válaszokat az interneten is, de nem találtam meg a választ. Aztán magamtól kezdtem próbálkozni az “összeollózott tudásból”, de nem jártam sikerrel.Végül rátok találtam. A kurzus során képet kaptam úgy az elméleti mind a gyakorlati ismeretekről.Nagyon jól volt felépítve az anyag. Közérthető, mégis szakszerű. A honlapotok pedig olyan sokrétű, hogy több hónapnyi olvasás után még mindig találok benne új érdekességeket. Biztos vagyok benne, hogy sokat tudnék még tanulni tőletek. Jó lenne ha folytatódhatna a kurzus! Remélem, hogy egyszer majd személyesen is rész tudok venni  az egyik rendezvényeteken. A mai világban nagy szükség van az ilyen önzetlen, segítőkész emberekre amilyenek ti vagytok!
Amióta meditálok, folyamatos változáson megyek keresztül.Fejlődik az önismeretem, jobban odafigyelek a testem jelzéseire. Türelmesebb és elfogadóbb vagyok a környezetemmel (mondják a szeretteim). Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzem magam.A családom is hasonló változásokon megy át, mintha ők is meditálnának velem! Csodálatos érzés a közös fejlődés! Minden meditálást izgalommal várok, mert minden alkalommal tapasztalok valami újat, a vibrációk is egyre intenzívebbek, a gondolatok is hamarabb elcsendesednek. Különösen a vízmeditációnak van erős hatása rám.Utána pedig kevesebb alvás is elég ahhoz, hogy kipihenten ébredjek.
Még egyszer köszönök mindent nektek. További jó munkát, erőt és egészséget kívánok a küldetésetekhez!  Sok szeretettel:

Szilágyi Ildikó

 

Köszönöm az ingyenes kurzus lehetőségét.Már régóta kerestem valamit, amit itt megtaláltam.Bevallom először nem hittem benne túl egyszerűnek tűnt. Én lepődtem meg a legjobban, amikor az önmegvalósítási gyakorlat során hűvöset éreztem a tenyeremben. Innentől kezdve egyre jobban vártam a következő leckéket. A gyakorlatok érthetőek ,egyszerűek , jól követhetők voltak. A meditáció lassan a mindennapi életem részévé vált. Különösen tetszett a reggeli meditáció és a mantrák használata. Örülök, hogy megismertem Sri Matajit és a tanításait, csodálatos ember volt. Sajnálom, hogy véget ért a kurzus, jó lenne még tanulni és haladó szinten is több ismerethez és gyakorlathoz jutni. Köszönöm.

Bicskei Ilona

 

Kicsit szomorú voltam, hogy az utolsó(?) lecke már nem tartalmazott új információt.
Hála Sri Matajinak, Nektek és a Sorsomnak, hogy  ennek a tudásnak a részese lehetek. 30 éve (ha nem sokkal több…. 🙂 keresem a választ arra, hogy mit keresek a Földön, mi értelme az életnek, stb. Rengeteg lexikális és gyakorlati ismeretet szereztem, de valahogyan egyik sem volt az igazi. Bár biztosan mindegyik előbbre vitt az utamon…..
Most úgy érzem, hogy Sri Mataji tanításai végre egyenes, tiszta és érthető választ adtak kérdéseimre. Rendszereződött, összeállt és letisztult a bennem lévő tudás. A gondolat-nélküli állapot elérésével egyenlőre úgy vagyok, mint  Ardzsuna, aki azt mondta Krisnának, hogy könnyebb harcba menni, mint a gondolatokat megfékezni. Régóta próbálom elérni ezt az állapotot több, de inkább kevesebb sikerrel. 🙂 A Szeretet Legfelsőbb Forrása c. film Sri Matajiról döbbentett rá arra, hogy valójában  ki is volt Ő. Nem találok rá szavakat, hogy mit éreztem akkor, amikor tömegek emelték fel a Kundalinit az Ő vezetésével. Végtelenül felemelő volt az is számomra, ahogyan a film végén örül és elsírja magát a végtelen szeretettől. Nagyon megérintett…..Isteni és mégis mennyire Emberi!
A kurzus logikusan felépített és színes, profin összeállított leckékkel. Gratulálok és köszönöm.
Az indiai zene számomra sajnos idegen, de azért próbálunk barátkozni egymással. 🙂

Pató Zsuzsanna

 

Először is szeretném megköszönni Nektek a lehetőséget, hogy veletek meditálhatok, nagyon tetszett a kurzus, szépen fel van építve, lépésről lépésre végigvezet az energia rendszerünk megismerésén és megtanít hogyan tisztítsuk azt.
Már régóta kerestem egy olyan meditációs technikát, amivel tényleg le tudom állítani a gondolataimat és Veletek valóban sikerül. Persze nem mindig, hiszen vannak az embernek pörgősebb napjai, amikor ez nehezebben megy, de mindenn nap dolgozom rajta. Azt is szeretném megköszönni, hogy annyira segtőkészek vagytok és azonnal válaszoltok a mailekre, nem minden nap talalkozik az ember ilyen segítőkészséggel, mint amit Ti adtok.
Amit én nagyon szívesen vennék, így a kurzus végén, az néhány példa arra, hogy a rengeteg meditáció közzül mikor melyiket válasszam, elméletben persze tudom, hogy figyelni kell a vibrációkat és ott tisztítani, ahol akadályok vannak, így az elején, nekem legalábbis úgy érzem jól jönne pár jó tanács, napokra vagy hetekre lebontva.
Még egyszer köszönöm a lehetőséget, hogy Veletek lehetek és kívánok Nektek nagyon sok sikert a munkátokban. Szeretettel,

Kata

 

Én úgy keveredtem erre az oldalra, hogy érdekeltek a csakrák, és a kereső többször ezt az oldalt hozta elém. Megvallom, ellentétes érzések voltak bennem. Sri Mataji egyáltalán nem volt vonzó a számomra. Viszont amit olvastam tőle, az igen. és eljött az a pillanat, amikor azt mondtam, nem érdekel hogy a külső vonzó-e. Az érdekel hogy olyan dolgokat ír, amikkel azonosulni tudok. Ezért jelentkeztem a kurzusra.
Nagyon gazdag anyagot kaptam a kurzus során, néha a bőség zavarával küszködtem. Volt olyan lecke, amit nem tudtam letölteni, mert mire odajutottam volna, már letöröltétek. Az is fontos, hogy nem kezdőként találkoztam ezekkel a tanításokkal, jó néhány éve meditálok már. Azt hiszem kezdőként nagyon sok minden rám zúdult volna, amit nagyon nehéz így hirtelen befogadni.
A legnagyobb élményt az alapmeditáció jelentette, hozzá a kundalini felemelése és a bandan. Ezt elég rendszeresen gyakoroltam Azt hiszem hogy ennek az útnak az elején járok.
Nem élményeket keresni jöttem ide, hanem tapasztalni és tanulni. Nehéz beazonosítani a fogalmakat, hogy ne csak üres szavak legyenek, egy bemagolt tudás Pl nem érzek semmit ott “lenn” három és félszer feltekeredve 🙂 Érzek viszont más dolgokat, és ezeket össze kell hozni a tanítással. Vannak a csakrákról más könyveim, azokat újra elővettem. Sokat segített egy olyan könyv ami a kövekkel hangolja a csakrákat.
Lehet, hogy nem ilyen gondolatokat vártatok, hanem egy nagy nagy örömujjongást. Az is van bennem, mert nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a kurzuson. nagyon értékesnek tartom a videókat, ahol Sri Mataji beszél. És én megérthettem, mert valaki lefordította. Nagyon sok és mély tudást adott és sok mindenre inspirál. De még úgy érzem magam, mintha megmutattak volna valamit, hogy így kell csinálni és most kellene kezdenem ténylegesen csinálni. Szóval félig van kész a dolog 🙂 Köszönöm a lehetőséget, hogy eljutott hozzám a Sahaj-joga Ha úgy gondoljátok, hogy a levelem valamelyik része alkalmas a nyilvánosságra, akkor használjátok fel. Testvéri szeretettel,

Ery (Ligeti Erika)

 

Sziasztok, a nevem Kuperczkó András. Többen is azt írták, hogy szomorúak, mert véget ért a 22 részes webes kurzus. Én kimondottan örülök, mert végre meg találtam azt, amit már nagyon régóta kerestem. A kurzus végével a tanulás, a jógameditáció nem ért véget, hiszen a spirituális fejlődés, a felemelkedés folytatódik. Az alapokat megtanultam a kurzus során, ez után már rajtam múlik, hogy mennyire válok saját magam mesterévé, gurujává. Mindent megtanultam a tökéletesen felépített leckékből. Az egymásra épülő tananyag egyszerű, érthető módon tárja fel a spirituális fejlődés megteremtéséhez szükséges tudást. Tökéletesen megteremti annak lehetőségét, hogy bárki elérje a boldog, kiegyensúlyozott életet. Természetesen, a folyamatos meditáció elengedhetetlen. Mint ahogy az elején írtam, már rég óta kerestem a mindent elsöprően hatásos meditációt, MOST MEG TALÁLTAM. A Sahaja jógában megtaláltam a tökéletes meditációt, amely hihetetlen eredményeket hozott számomra. Teljesen megváltozott az életem, kiegyensúlyozott, nyugodt, stressz-mentes az életem. A sahaja jóga segítségével meg szűnt az oly sokszor előbukkanó harag, gyűlölet. Eltűntek a negatív, ártó gondolatok, érzések. Megtisztultam testileg, lelkileg.
Köszönöm nektek, és további sok sikert kívánok. Üdvözlettel,

Kuperczkó András(Bandi)

 

Szeretném nagyon szépen megköszönni ezt a meditációs kurzust, amit eljuttattatok számomra. A kurzus felépítése tökéletes volt. Sokszínűsége miatt volt különösen érdekes, és a varázslat miatt, amit a sahaja jóga nyújt. Eljuttat minket egy álom világba, ahol csak béke van és nyugalom. E közben kezeinkben érezzük a vibrációkat, ami igen kellemes élményt nyújt. Ami nem egyszeri vagy kétszeri élmény, hanem rendszeres. Hiszen aki megismerkedik e sahaja jóga világával az életformát vált. Nekem is beépült az életembe a napi kétszeri meditáció és Sri Mataji beszédeinek a meghallgatása. Nagyon köszönöm nektek ezt az élményt.
A sahaja jógát mindenkinek ajánlom korosztálytól függetlenül.

Cs. Gabi

 

Nagyon sokat kaptam a kurzustól,nagyon jónak tartom érthető,és jól követhető az én részemről.A meditáció nagyon sokat segített abba,hogy a problémákat könnyebben el tudjam viselni,sokkal kiegyensúlyozottabb lettem,de még nagyon sok mindenben kell változnom,remélem sikerülni fog dolgozom rajta.Csak azt sajnálom,hogy vége ennek a kurzusnak.Köszönöm a sok információt a sok-sok segítséget azért,hogy fejlődni tudjunk.Üdvözlettel,

Margit

 

Így a meditációs kurzus végén, most átérzem miről is beszélnek a felébredett emberek. Mi is a valóság? Ez a kurzus és a sahaja jóga elindított a megismerés útján, és ez sokkal több mint amit valaha is képzeltem a megvilágosodásról, vagy az életről. Pedig már legbelül teljesen lemondtam erről az élményről. Ezért örülök annak, hogy csoportos meditációkon lehet folytatni, számomra még nagy fejlődési lehetőség van ebben, magasabb szintekről szemlélődni. A párommal együtt fogunk menni, ebből semmiképpen nem szeretném őt kizárni. A bátyámnak is elküldöm ezt az online kurzust és mindenkinek aki kipróbálja jó utazást kívánok a saját belső világába! Egyszer mindannyian találkozunk a végtelen nyugalom és
szeretet óceánján. Hamarabb is mint gondolnánk..?
Ezzel a módszerrel amit itt tanultam mindenképpen!

Kapitány Renáta

 

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy vége a kurzusnak. A “tananyag” jól felépített, érthető, egymásra épülő, ugyanakkor változatos technikával összeállított volt, ennek következtében könnyen elsajátítható. Gondoltatok arra is, ha valaki tovább szeretne lépni, találjon olyan irodalmat, ami ezt lehetővé teszi számára. Csak pozitív dolgokat tudok írni munkátokról. Nagyon nehéz félév állt mögöttem és szinte megoldhatatlannak látszó feladatok előttem. Májusra már sem energiám, sem elegendő  időm nem volt, és a munkám szinte megoldhatatlannak tűnt.  Ekkor gondoltam arra, hogy el kellene sajátítanom egy meditációs technikát. Az első, amit megnéztem, a ti oldalatok volt, és tudtam, hogy sokkal többet találtam, mint amit reméltem. Lelkesen végig követtem az összes leckét, jegyzeteltem, gyakorlatokat végeztem. Először kicsit értelmetlennek  tűnt fél hat helyett  ötkor kelni, de nem volt hiábavaló. Éreztem, hogy a meditáció nyugalmat ad, energiával tölt fel. Ennek ellenére tudom, hogy még nagyon sokat kell tanulnom és mindenek előtt rendszeresen kell meditálni, és szép lassan szemléletet váltani.
A jógameditáció oldalt ezután már mindig figyelemmel kísérem. Munkátokban sok örömöt találjatok!

Farkas Márta, Szentlászló

 

Jó pár éve törekszem a gondolatnélküliség állapotára, de minél jobban akartam, annál több gondolat jött a meditációban. Mert az elme mindig talál magának gondolkodni valót, akár van probléma, akár nincs, a legkülönfélébb dolgokba tud belekapaszkodni. Nálam nagyon bevált, hogy érzékelés, mozgás is van a meditációban, mert segít a figyelmem erőlködés nélküli összpontosításában, s ahol a figyelem, ott az energia is. Azáltal, hogy kiegyenlítődnek az energiáim, egyre jobban sikerül semmire sem gondolnom, mi volt, mi lesz, egyszerűen csak olyan JÓL vagyok, benne a PILLANATban, és ez mindennek a kulcsa.

Kisné Belovai Anna

 

Először is hálásan köszönöm a leckéket.Szorgalmasan kijegyzeteltem minden számomra fontos dolgot.Ezt szinte naponta előveszem. (Az egyik leckében, sajnos, lemaradtam a mantrák magyar fordításáról és ezt szeretném,ha újra elküldenétek.)Számomra érthető volt és izgalmas. Mindig nagyon vártam az újabb leckéket, Shri Mataji beszédeivel. December elején bukkantam a jógameditációs oldalra és rögtön elkezdtem meditálni az útmutatások alapján. Régóta kerestem valamit ,ami megnyugvást,biztonságot ad. Négy hónapja meditálok és úgy érzem ez az ,amit többé nem fogok abbahagyni.Eleinte intenzív élményeim voltak.Az újdonság erejével hatott,amit éreztem. Békét,valódi türelmet,csodálatot kezdtem érezni az élet dolgai iránt.Ezek alapvetően megvoltak bennem ,néha erősebben ,néha gyengébben,de a meditálás után ez már nem volt hullámzó. Folyamatosabbá vált bennem a béke állapota. A meditáció által megkaptam a válaszokat és az újabb kérdéseket. Nagy hálát érzek,hogy itt lehetek, az életnek azon a fordulópontján, amikor nem csak erőlködöm a megbocsátással, a jótékonykodással, a megértéssel. Ritkán fordul elő, hogy kimarad egy-két nap. Első nap még semmi különös nem történik, második nap beindulnak a belső párbeszédeim és gondolkodni kezdek mi helyes, mi helytelen, elemezni kezdem a dolgokat. Míg, ha rendszeresen meditálok, csak úgy hömpölyögnek a napok anélkül, hogy belső vívódásaim lennének. Ez a felismerés mellbevágó volt számomra. Nagyon köszönöm a sok leckét,filmeket,különböző anyagokat,mind hasznos volt és segített éberen tartartani a figyelmemet.

Sallai Mária

 

Saját belső fejlődésem motivációja indított a meditáció útjára. Nagyon jól szerkesztett ,lépésről lépésre felépített közérthető tanulmányt kaphattunk “házhoz szállítva”,dicséret és köszönet  a szerkesztőknek érte. Mindennap gyakoroltam a meditációt ,igazából azonban a kurzuson kezdtem erősebben érezni a vibrációkat ami bizonyára a kollektív energiák összeadódásának az eredménye .Külön élvezettel hallgattam Sri Mataji videóit,minden szava mögött érezhetően nagy bölcsesség és a magasabb szellemi energiák működése tapasztalható.
Köszönöm hogy kinyitottátok számomra ezt a kaput.

Záhorszki Judit

 

Amikor ráakadtam a honlapjukra egy évvel ezelőtt, csak szimpatikus volt, de nem mélyedtem el benne jobban. A múlt év őszén, azonban úgy éreztem, hogy elkezdem a meditációs tanfolyamot , mert szükségem volt valamire, ami megerősít a hétköznapok problémáinak az elviselésében és nagyon érdekelt a téma. Amikor megkaptam az első leckéket, nagyon tetszett a barátságos hangvétele és közvetlensége. Úgy éreztem, hogy jó lenne a közösség tagjának lenni, részt venni a programjaikon, mert nyugalom és feltétel nélküli szeretet árad már a leckékből is. Elkezdtem a meditációt, eleinte a rövidebbeket, majd a hosszabb meditációkat is kipróbáltam. Éreztem, hogy segít átlendülni a problémákon! Már nem aggódom, hogy mi lesz holnap, holnapután. Csak a jelen a fontos, megélni a mindennapok szépségeit mind a családomban, mind a természetben! -mert mindig van valaki, aki segít, gondoskodik rólam és a családomról, ha a szívemre hallgatok! Mára már a mindennapok része a reggeli és esti meditáció, mert egyszerűen jól esik és feltölt!

Köszönettel: Deákné Mátészalkáról

 

Először is szeretném megköszönni, hogy tudásotokkal, tapasztalatotokkal, tanácsaitokkal végig vezettetek a kurzuson. Szerettem a leckéket, számomra érthető, érdekes, jól megszerkesztett volt. Motivált arra, hogy még többet tudjak meg erről az egészről az elméleten és tapasztaláson keresztül egyaránt. A bennem megfogalmazódott mondatok a világról, az életről egyfajta bizonyosságot kaptak a kurzuson elhangzottak által. Segített abban, hogyan tudom a hibáimat kijavítani, és a meditáció gyakorlása által a jelenben maradni.  Amikor egy picit gyorsnak kezdtem érezni, lassítottatok, ha kérdésem merült fel a következő leckében megkaptam a választ. A meditációs gyakorlatot 2007-ben próbáltam ki először és tudtam, hogy megtaláltam amit kerestem. Már első alkalommal éreztem a vibrációkat, most a kurzus végére pedig meglepődve tapasztaltam, akkor is érzem, ha éppen nem meditálok.Harmóniára, egyensúlyra, tudásra, tapasztalásra, vágytam. A hibáim kijavítására, önmagam megismerésére. Fejlődni akartam, egyszerűen csak jobbá válni. Ehhez megkaptam Tőletek a segítséget. Örülök, hogy megtaláltam az oldalaitokat, nagyon tetszik, köszönöm.

Dzsugánné Liskány Ibolya

 

Ha végigolvastad ezt a sok szép beszámolót, lehet kedvet kaptál, hogy kipróbáld a tanfolyamot. Ha igen, akkor csak töltsd le az ajándékokat, köztük a kurzussal!

Letöltöm az ajándékokat!

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás