Párizsban nem lesz igazi a karácsony – 1. rész

Párizsban nem lesz igazi a karácsony – 1. rész

Párizsban nem lesz igazi a karácsony – 1. rész

Mi próbál megint éket verni a szeretetet és békét hirdető két világvallás követői közé?

A Karácsonyt már nem tudják a családjukkal tölteni azok a gyerekek és csecsemők, akik szüleiket elvesztették a legutóbbi, párizsi terror támadás során. Karácsonykor hogyan emlékezzünk meg róluk és a körülményekről?

Számodra is egyértelmű, hogy nem a vallásokat vagy annak követőit kell hibáztatni? Tudtad, hogy vannak ördögi emberek, akik a vallások mögé bújva, félelmet, ellenségeskedést, gyűlöletet próbálnak szítani az emberek között? Így volt ez Jézus idejében és Mohamed idejében is és ugyanez történik ma is a szemünk előtt. A látszat alapján nagy hiba lenne ítélni.

De nézzünk most a színfalak mögé! Nézzük meg, hogyan próbál meg minket manipulálni ez az ördögi erő, hogy a szeretet és együttérzés helyett a gyűlölettel forduljunk egymás felé, hogy más embereket hibáztassunk! Nagy hatalmú, démoni erő ez. De ez ellen az erő ellen, közösen fel is léphetünk. Jézus hatalmas fegyvert adott nekünk ehhez, a megbocsátást. Mohamed pedig meghirdette a dzsihádot. De mi is a dzsihád? Biztosan tudod? Ha nem tudod pontosan és szeretnél tisztában lenni azzal, hogy mi történik valójában és mi, meditáló emberek mit is tehetünk (nagyon is sokat), hogy a világban levő gyűlölet eltűnjön, akkor tarts velünk mostani sorozatunkban!

Mint ahogy eddig is többször tettük, most is Shri Mataji tanításait fogjuk segítségül hívni. A most következő leleplező beszédet a 2001-es terrortámadás után tartotta Shri Mataji:

“. . . Vannak emberek, akik maguk az ördögök és megbabonáznak más embereket, akik úgy viselkednek, ahogyan sohasem lett volna szabad. De ők nem tudják, hogy mindennek van egy határa. Most elérkezett az idő, amikor az összes jó ember, különösen a sahaja jógik, minden elméjükkel azon kell dolgozniuk, hogy elpusztítsák ezeket a szörnyű személyeket, miként annak idején Mahishasurát is.

Régen ez nem volt nehéz, mert az ördögök úgy is néztek ki, mint az ördögök, fel lehetett ismerni őket, és az egész viselkedésük is azt mutatta, hogy ördögök. Miért csinálták ezt, Miért voltak kegyetlenek? Azért mert ezek az úgynevezett „emberek” – de nem azok – valójában ördögök, és mindig tenni akarnak valamit, amivel elpusztíthatják az emberi fajt, a jó emberekkel együtt. Teljesen egyértelmű, hogy eljött az ideje, hogy elpusztítsák ezeket az ördögi lényeket.

Soha nem tudnék az iszlám ellen lenni, és soha nem kritizálnám Mohammed Saab-ot. Ő kétségtelenül isteni származású volt, és isteni munkát próbált véghezvinni. De ezen isteni munka fölé kerekedtek ostoba emberek, akik elfogadták ezeket az ördögi embereket. Meg lesztek lepődve, ha megtudjátok, hogy az iszlámon belül 74 irányzat van, akik azt mondják, hogy egy vallást követnek, de ez nem így van. Közülük néhányan igazán gonosz emberek, és magukat Devbandhi-nak hívják, ami egy hely Indiában, de Wahabee-nak is nevezik őket.

Régóta tudok már róluk, mert a mi háztartásunkban, az apám házában sok muszlim szakács, sofőr és más alkalmazott dolgozott. És ezek a Wahabee-k nagyon érdekes emberek, mert még Mohammed Saab-ban sem hisznek. Hogyha azt mondod nekik, hogy Mohammed Saab ezt meg ezt meg ezt csinálta, akkor azt válaszolják, hogy „nem, mi nem hiszünk Mohammed Saab-ban.” „Akkor ki az, akiben hisztek?” „Allahban hiszünk.” „Találkoztatok Allahhal? Láttátok őt, hogy ennyire hisztek benne?” De az egész viselkedésükre a kegyetlenség volt jellemző, ami velük született – nagyon kegyetlenek voltak, és valahányszor az apám ilyet látott, elbocsátotta őket. Mindig voltak gonosz üzelmeik, akikkel becsaptak másokat.

Sohasem gondoltam volna, hogy ez ilyen méreteket ölthet. Többségük afganisztáni volt – gondoltátok volna, a többségük. Természetesen más afgánokat kínoztak, és bármerre mentek, az volt a jellemzőjük, hogy nagyon kegyetlenek tudtak lenni. Nem az összes afgán, egyáltalán nem, de néhányan. És Afganisztánból Indiába jöttek – nagyon sokféle afgán van nálunk. Van közöttük, aki tényleg szerető, kedves, segítőkész és nagyon szeretetreméltó. De néhányan nagyon kegyetlenek. Eleinte nem értettük őket. De az apám tudós volt, az iszlámnak a tudósa, és ő mondta, hogy „Ők valójában nem az iszlám követői. Wahabee-nek nevezik magukat, és nem mohamedánok.” Most már tisztán látom, hogy ez így van.

Nem mintha más vallásokban és egyéb csoportokban nem lennének rossz emberek. De ezek a Wahabee-k titokban különböző csoportokat alkotnak. Nincsenek sokan. És ez az, amit az apám mondott nekem, hogy „Egyszer majd nagyon veszélyessé fognak válni és lehet, hogy meg fogják próbálni teljesen romba dönteni a világot”. Először nem értettem, mert végül is úgy néznek ki, mintha emberek lennének. De az apám azt is elmondta, hogy „Ügyesen álcázzák magukat, de amint elkezdenek kegyetlenkedni, azt se fogod tudni, hogy mit tegyél.”

Volt egy mohamedán vallású betolakodó az országunkban, akit Mohammed Shah Dalinak hívtak. Ez az ember nagyon-nagyon kegyetlen volt, rettentő kegyetlen, és még a mohamedánokat is megölte, mert az volt a rögeszméje, hogy nem szabad Mohammed Saab-ban hinni, mert Mohammed Saab azt mondta, hogy „Én nem vagyok Isteni”. Nekem is ugyanezt kellett mondanom, hogy az ostoba emberektől megszabaduljak. Évekig mondtam azt, hogy „Én nem vagyok az Isteni”, de amikor érezték a vibrációimat és ehhez hasonlók, akkor elhitték, hogy az vagyok. De a Wahabee-k soha nem értették meg azokat az embereket, akik hittek Mohammed Saab-ban. Szörnyen kegyetlenek, és mivel még Mohammed Saab-ban sem hisznek, ezért semmit sem lehet nekik mondani. Nem mondhatod nekik, hogy mi van a Koránban, mert nem hisznek a Koránban, nem hisznek Mohammed Saab-ban, mert ők (csak) Allahban hisznek. De vajon hogyan kerülhetnének egyáltalán kapcsolatba vele?

Meglepő, hogyan sikerült nekik egyre több embert megbabonázniuk – hasonlóképpen nálunk (Indiában) is vannak hasonló szörnyeteg guruk, akik guruknak mondják magukat, és megbabonázzák az embereket. Láttatok már ilyen megszállott embereket. De sok ilyen „guru” lepleződött már le, és sokan fognak még lelepleződni. A többségük olyan ember volt, akit csak a pénz érdekelt, hogy így vagy úgy, a vallás nevében minél több pénzt keressenek. És legtöbbször az emberek nem látják a kegyetlen módszereiket és a kegyetlenségüket. A kegyetlenség egyre csak növekszik.

Egyszer a Nizzamudin nevű szent helyen voltunk, és felfedeztem, hogy volt ezen a helyen egy Madrassa – a Madrassa egy iskola. Ebbe az iskolába kisgyerekek jártak. Olyan ügyesen meg volt tervezve, Isten tudja hogyan, de csak Delhiben 120 ilyen Madrassa volt! Senki sem tudta, mit tanítanak ott, hogyan babonázzák meg a gyerekeket, és hogyan csinálják mindezt. Történt, hogy amikor elmentem erre a Nizzamudin nevű helyre, az emberek dalokat énekeltek és ehhez hasonlók. Éreztem a tiszta vágyukat a szeretetre. Mindannyian érezték a szeretetemet, és eljöttek a Sahaja Jógába. De nem tudtam, hogy volt azon a helyen egy Madrassa is. Megkérdeztem tőlük, hogy miért van az, hogy Nizzamudin egy aulia, egy szent volt, és mégsem jók a vibrációk? Ők mondták Nekem: „Anyánk, itt egy Madrassa van.”

Nézzétek meg, hogyan dolgozik a gonosz. Általában így dolgozik a gonosz, és ez addig tart, míg csoportokat nem alkot, háborúkat okoz, és embereket öl meg. Kevesen vannak, de a vallásuk a kegyetlenség. Akárhogyan is éltek, kegyetlenek akartak lenni. Ezekben a Madrassákban voltak emberek, akik megmondták nekik, hogyan legyenek kegyetlenek. Gyűlölködésre tanították őket, és ezeket a Madrassákat használják fel, hogy a gyűlöletet elterjeszthessék az egész világon.

Amint tudjátok, Pakisztán és India mindig is harcban álltak egymással. De már a pakisztánok is észrevették, hogy ha továbbra is így harcolnak Indiával, akkor terroristáknak fogják tartani őket. Ezért azt mondták, hogy „Nem, nem lesz terrorizmus az országunkban.” Pedig furcsa módon ők azok, akik – ez a Musharraf elnök -, közel 65 tudóst, nagykövetet küldtek Afganisztánba, hogy ezekben a Madrassákban kegyetlenséget tanulhassanak – el tudjátok ezt képzelni? Gyűlöletet tanítanak.

Természetesen sok mohamedán van, akik valójában nem azok, de hogyha nem tisztelik Mohammed Saab-ot, és mégis mohamedánnak tartják magukat -, akkor mi jó keletkezhet ebből? Sok hamis elképzelés született, és az iszlám sok csoportra oszlott. Ami még nem is lenne baj, de a legveszélyesebb terv az volt, hogy különféle csoportokat alkossanak, melyek az emberiség ellen vannak! Nem tudom, hogy a mohamedánok közül hányan is tudtak erről. A Madrassákat az egész világon elterjesztették, és az emberek, akik ebből az intézményből kikerültek, nagyon-nagyon kegyetlen emberekké váltak. Először is a nőkkel viselkedte könyörtelenül. Megvetéssel kezelték a nőket, és semmiféle tiszteletet nem adtak meg nekik. Már ez is mutatja, hogy senki sem volt, aki irányítsa őket. A Korán nem ezt mondja, Mohammed Saab sem erről beszél. Mert ő azt mondja, hogy . . .”” foly. köv.

 

Hamarosan jelentkezem a beszéd folytatásával.
Addig is, kellemes meditációt!

 

Meditációs Péter
peter@jogameditacio.hu

7 thoughts on “Párizsban nem lesz igazi a karácsony – 1. rész

 1. Erzsi

  Kedves Péter !

  Számomra is egyértelmü,hogy nem a vallást ,vagy azok követőit kell hibáztatni.
  A Shahaja jogával mi is tudunk segiteni,gondolok itt a “Planetary Shoe-ra.”
  BÁr én nem tudom pontosan ennek a jelentését,.A cipő sarkával kell a földet ütni,hogy a negativ erők megszünjenek???
  Péter te biztosan tudod,hogy ez mi?
  Üdv.Erzsimama

  1. Meditációs Péter Post author

   Kedves Erzsimama!

   Igen, van egy ilyen tisztítási módszer, aminek a segítségével a Földanyának tudjuk felajánlani, átadni azokat az akadályokat, nehézségeket, problémákat, melyek nehezen szűnnek meg vagy nagyon agresszívek. A dolog érdekessége, hogy ezt a módszert Mohamed próféta tanította a követőinek. Üdv, Péter

 2. Ibolya

  Kedves Péter!
  Mit ért azon Shri Mataji, hogy ezeket a gonosz embereket el kell pusztítani? Hogyan, és ki? Örülök a témának, azt hiszem nagyon keveset tudunk erről a vallásról és azokról akik ezt felhasználva, kiforgatva szörnyű tetteket hajtanak végre. A Jó istenbe vetett hitünk mindig a békén és a szereteten alapul, nem a gyilkoláson.

  1. Meditációs Péter Post author

   Kedves Ibolya!
   Természetesen nem nekünk, meditáló, spirituális embereknek kell fizikailag elpusztítani ezeket az ördögi embereket. Az Isteni Erő meg fogja oldani, hogy az olyan ördögi személyek, mint Hitler is megsemmisüljenek és vele az az ördögi idea, szemlélet, ami az emberek elméjébe fészkelte magát (Ez utóbbi rész is nagyon fontos). Nekünk, meditáló embereknek az a feladatunk, hogy szeretettel, törődéssel, együttérzéssel forduljunk egymás felé. A beszéd folytatásaként, a második részben Shri Mataji meg is fogja mondani a megoldást erre a kérdésre. Illetve, a harmadik részben az Iszlámban is megtalálható módszert, amit Mohamed is tanított (de mára teljesen kiforgattak és hamis értelmezést adtak neki), ismerhetjük meg. Remélem segítettem. Üdvözlettel, Péter

 3. Ibolya

  Keves Péter!
  Köszönöm a válaszod, és az értelmezést is, segített igen. Kíváncsian várom a következő részt : -)

 4. Kapitány Renáta

  Kedves Péter!
  Ez nem annyira témába vágó hozzászólás de!én eddig azt hittem ha nem hiszek az ördög létezésében akkor nem árthat nekem még ha van is. Az igaz hogy gyerekkoromban nézették meg velem az ördögűzőt az ismerősünk három gyereke szülői felügyelettel. 🙂 Na azt a félelmet szerintem azóta sem sikerült kitisztítani. A félelem pedig ugyanolyan tisztátalan dolog mint a gyűlölet ugye.
  Mi is shoe beat-eltünk az iszlám szélsőségekre és a terrorizmusra többször is. Szerintem sem emberek ezek, bár az embereket is programozzák napi szinten. Például lábáztató tisztítás után átpörgettem egy filmet. Kár volt kezdhettem előlről a tisztítást!.:) egyáltalán minek ez a film és mesenézés(?) Az emberi elmék tudat alatt tele vannak erőszakkal még ha itt Európában béke is van és olyan elvárásoknak próbálnak megfelelni ami teljesen életidegen. Ez szintén lehet a gyűlölet iskolája átvitt értelemben.

 5. Erzsi

  Péter köszönöm a tájékoztatásod,és várom a folytatást.
  Kiváncsi vagyok mi hogyan segitünk?

Oszd meg véleményed a témáról, tedd fel kérdésed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Optionally add an image (JPEG only)

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás